RO-AL u themelua ne vitin 1995. RO-AL eshte sot nje standart i designit e mobilimit ne Shqiperi me experience 17 vjecare. Ne kemi bere kerkimin e stilit e kualitetit, misionin tone kryesor, duke u rinovuar vazhdimisht ne ofertat tona per te interpretuar sa me mire stilet e jetes e linjat me moderne te designit bashkekohor. Designi eshte pjese e kultures prodhuese e tregtuese te RO-AL, me objektiv kryesor realizimin e deshirave te klientit. Ndertesa moderne e ekspozites dhe zyrat funksionale, prej 8000m2 dhe me nje siperfaqe magazinimi prej 20.000m2, jane te vendosura ne Autostraden Tirane – Durres, km 8. Ketu mund te gjeni gjithshka mbi arredimin e shtepise Tuaj. Fale suksesit, eksperiences 20 vjecare dhe kerkesave te klienteve gjithmone ne rritje , RO-AL zgjerohet edhe me showroom-in tjeter te tij, Piramida Nikol. Kjo ndertese gjithashtu teper bashkekohore ndodhet ne Autostraden Tirane-Durres km 10. Piramida Nikol ofron gamen me te gjere te paisjeve hidrosanitare, pllaka, paisje te zyrave, abazhure, duke konkuruar me sukses ne tregun e brendshem. RO-AL eshte nje kompani me menaxhim te larte e te afte, me nje staff me pervoje ne sherbim te klientit, gjithmone ne plan te pare per ne. ROAL Realitet, passion dhe kembengulje eshte motoja jone Objektivi kryesor, plotesimi i deshirave te klientit Arredim me design e kualitet te larte . Leader ne interpretimin e linjave bashkekohore te stilit Jo vetem kaq, cilesia, korrektesia, pasioni per pune jane themele qe na cojne ne krijimin e mjediseve te harmonizuara dhe te rafinuara, nje enderrr per tu jetuar cdo dite. Produktet tona jane rezultat i nje ekulibri te persosur mes nje ndjenje te rafinuar te bukurise dhe funksionalitetit.