About Us

RO-AL u themelua ne vitin 1995. RO-AL eshte sot nje standart i designit e mobilimit ne Shqiperi me eksperience 17 vjecare. Ne kemi bere kerkimin e stilit e kualitetit, misionin tone kryesor, duke u rinovuar vazhdimisht ne ofertat tona per te interpretuar sa me mire stilet e jetes e linjat me moderne te designit bashkekohor. Designi eshte pjese e kultures prodhuese e tregtuese te RO-AL, me objektiv kryesor realizimin e deshirave te klientit. Ndertesa moderne e ekspozites dhe zyrat funksionale, prej 8000m2 dhe me nje siperfaqe magazinimi prej 20.000m2, jane te vendosura ne Autostraden Tirane - Durres, km 8. Ketu mund te gjeni gjithshka mbi arredimin e shtepise Tuaj.